Джендър идеологията е проникнала в образователната ни система! Това заяви лидерът

...
Джендър идеологията е проникнала в образователната ни система! Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова алармира: Джендър идеологията вече е проникнала в образователната ни система!

Джендър идеологията е проникнала в просветителната ни система!
 
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, показвайки учебник по " Човекът и природата " за 6 кл., по който се образоват българските възпитаници на нежната 12-годишна възраст.
 
Ето какво написа на 155 стр. в урока " Грижа за растежа и развиването в учебната възраст " на пособието:
 
" Първото увлечение нормално е ориентирано към представители на противоположния пол, някои обаче откриват, че имат желания от личния си пол или пък към човеци и от двата пола. Понякога са нужни повече време и опит отвън рамките на пубертета, с цел да може младежът да дефинира половата си ориентировка ".
 
След урока пък се слага следната задача на 12-годишните деца:
" Дискутирайте другите типове полова ориентировка ".
 
Някой съмнява ли се към момента, че джендър идеологията е проникнала в просветителната система на България, пита риторично Нинова след прочетеното и прибавя:
 
Всеки над 18-годишна възраст е свободен да избира по какъв начин да живее живота си. Но нашият апел е: Не закачайте децата!
 
Скъпи, родители, дано дружно да спрем джендър идеологията в българските учебни заведения, детски градини и просветителни институции, показва Нинова и напомня:
 
Благодарение на Българска социалистическа партия това към този момент се случва два пъти. Веднъж с нашите гласове беше спряна ратификацията на Истанбулската спогодба в Народното събрание. Втори път спряхме текстове от Закона против домашното принуждение, които придвижват сходна идеология.
 
Нека в този момент дружно с вас да защитим фамилията, да защитим децата. Тази борба е доста сложна и е неравна, само че аз съм сигурна, че с вашата поддръжка ще я спечелим в името на децата ни. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР